cumparam argint Cumparam  bijuterii argint, obiecte argint, monede argint, argint industrial, sarme, bari, tacamuri, vesela pentru topit indiferent de cantitate sau de calitatea obiectelor.

Pretul de cumparare a argintului este negociabil depinzand de cantitate, puritate, respectiv de cotatiile bursei din ziua respectiva.

Oferim pret maxim la cumparare argint

 

Cumpar argint – la urmatoarele preturi:

Pret ArgintPreturile sunt informative si negociabile !!!

Cumpar argint, indiferent de calitatea sau starea obiectelor sau bijuteriilor ori de puritatea argintului din care sunt confectionate acestea. Oferim mai mult sau mai putin decat este afisat in functie de cantitatea tranzactionata si de cotatiile bursei din ziua respectiva.

Consultati-ne pentru mai multe detalii sau alte informatii …

Sunati la:


Atentie ! In urma incheierii tranzactiilor, banii se vor primi cash, fara a va percepe vreun comision sau vreo taxa suplimentara!
 

Cumparam argint de la persoane juridice

Cunoscand bine piata serviciilor de amanet, stim ca multi clienti ai acestor case de amanet nu isi mai rascumpara acele obiecte precum bijuterii argint, tacamuri argint, vesela argint, etc. Acestia le lasa caselor de amanet iar propietarii acestora raman cu o cantitate importanta de argint, pe care trebuie sa o valorifice. Acest procedeu necesita timp, resurse, si mai ales cunostinte. Pentru firmele noi deschise care inca nu au destula expertiza in domeniu, cat si pentru cele cu o mai mare vechime si experienta, noi venim in intampinarea dumneavoastra pentru a rezolva aceasta problema si va spunem ca noi, Altin Romania, cumparam argint de la persoane juridice. Va oferim o solutie usoara si legala de a vinde argintul pe care il detineti.